Site icon TLIFE

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Η απάντηση για τη σχέση τους και τις φήμες για τις καταχρήσεις – «Ντρέπεσαι να πεις ότι τα έχουμε»

Mente Fuerte ήταν ο νέος καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού «Μαρία τη νύχτα», στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης 21/9.

Η ηθοποιός και ο γνωστός ράπερ έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση ανάμεσά τους τα δυο χρόνια. Χωρίς να έχουν αποσαφηνίσει το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί και η οικειότητά ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Δε θα μπορούσε λοιπόν ο Mente Fuerte να μην πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού. 

Οι δυο τους είχαν μια πολύ ωραία και ειλικρινή συζήτηση από την οποία δεν έλειψαν τα σχόλια για τη μεταξύ τους σχέση και τον λόγο που επιλέγουν να μην πουν δημόσια τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, αλλά και τα ψέματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τους δυο τους. Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού για πρώτη φορά απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να παίρνει ναρκωτικά και να μην παντρεύεται για να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της.

«Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε» είπε σε κάποιο σημείο (51.12) ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να συμφωνεί.

«Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» πρόσθεσε με χιούμορ ο ράπερ με την ηθοποιό να απαντά, «Δε ντρέπομαι απλά δε τα έχουμε».

Ωστόσο ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσά τους ήταν απολαυστικός.

Μ.Σ: Δε θεωρώ ότι είμαι δεσμευμένη. Είσαι δεσμευμένος;

M.F: Είμαι δεσμευμένος; 

Μ.Σ: Είσαι δεσμευμένος;

Μ.F: Δεν είμαι. Έτσι το λες, ότι δεν είμαι. Ότι είμαι ελεύθερος.

Μ.Σ: Δεν είσαι ελεύθερος;

M.F: Κορίτσια είμαι ελεύθερος. Σούπερ. Αυτό υπάρχει σε βίντεο. Εσύ το είπες. Τέλειο. Με βολεύει.

Μ.Σ: Θα πω το εξής, ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, όσο καιρό κι αν κάνουμε παρέα ή δε κάνουμε παρέα, γιατί ανά διαστήματα δε βρισκόμαστε.

M.F: Ναι, γιατί κάθε δέκα μέρες δε μου μιλάς και πρέπει να βγαίνω στις συναυλίες και να λέω στον κόσμο “πείτε στη Μαρία να μου απαντήσει”… Σε έψαχνα για δουλειά και δεν απάνταγες.

M.Σ: Δε μπορούσα, δεν είχα σήμα. Είχα δουλειές κι εγώ… Ξέρω ότι έχεις κι άλλες συναυλίες με τη Δέσποινα, μπορεί να ξαναβγείς να πεις “ταγκάρετε τη Μαρία γιατί πάλι δε μου μιλάει”.

M.F: Δεν εννοούσα εσένα τη Μαρία.

Μ.Σ: Ααααα… Εμένα εννοούσε…

M.F: Το σοβαρό είναι ότι δεν νοιάζει κανέναν τι κάνουμε και τι όχι…

Στην πορεία της συνέντευξής τους, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο τζακούζι, όπου έκαναν μερικές ακόμη αποκαλύψεις. Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού απάντησε στις ερωτήσεις του καλεσμένους της και για πρώτη φορά μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά και για εκείνες που την ήθελαν να μην παντρεύεται για να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της.

«Αυτό με τον μπαμπά μου δεν έχω βγει ποτέ να το σχολιάσω. Λέγανε ότι περνάω τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου για να παίρνω τη σύνταξη του πατέρα μου που έχει πεθάνει… Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή. Δεν παίρνω καμία σύνταξη, ποτέ δε πήρα καμία σύνταξη, η οποία πραγματικά είναι αρκετά υψηλή. Λέγανε ότι είναι στρατιωτικός που δεν είναι, ήταν πρόεδρος Εφετών.

Δε πήρα ποτέ σύνταξη γιατί υπάρχει το κουλό, που λέει ότι ναι μεν δικαιούσαι σύνταξη ως ανύπαντρη κόρη, αλλά τι εισόδημα βγάζεις; Βγάζεις ένα χιλιάρικο; Δε μπορείς να την πάρεις γιατί είναι αρκετά και την κρατάνε. Οπότε εγώ, όταν έφυγε ο μπαμπάς μου και ήρθε αυτή η στιγμή για να μη μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες, έκανα αποποίηση και τη σύνταξη την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά» ξεκαθάρισε η ηθοποιός.

Σχετικά με τις καταχρήσεις που γράφονταν ότι κάνει είπε, «Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Έκανα φούντα όταν ήμουν μικρή, έχω πιει το μαυράκι μου όταν ήμουν μικρή αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Στα 25 νομίζω ήταν η τελευταία φορά. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα, άρχισαν κάτι κρίσεις πανικού και εκ τότε δεν έχω ξαναπιεί»

«Κι εγώ έκοψα το μαύρο στα 18 μου γι’ αυτό το λόγο» είπε ο Mente Fuerte.

«Θεωρώ ότι αυτή η φήμη βγήκε σε πολύ συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άλλοι τέτοια. Ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ κόκα και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, δε μου αρέσουν τα ναρκωτικά καθόλου είναι γιατί τα φοβάμαι» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα. Στα 18 τα έκοψα όλα, ακόμα και το κανονικό τσιγάρο. Είμαι πολύ κατά, δε βγαίνει κάτι καλό από όλο αυτό. Και το ότι ξεχνάω θεωρώ ότι έπαιξε το ρόλο του αυτό. Πήγαινα σχολείο για να πιώ μαύρο. Όλοι νομίζουν ότι τα πίνω όλα, όταν λέω ότι δεν πίνω τίποτα, με κοιτάνε καλά καλά» είπε από τη δική του πλευρά ο ράπερ.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr