Site icon TLIFE

Μαρία Σολωμού: Ερωτευμένη με την Αντίπαρο – Φωτογραφίες από τις διακοπές με τους φίλους της

Η Αντίπαρος φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Σολωμού, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και δεν σταματά να κάνει όλα όσα τη χαροποιούν μαζί με τις φίλες της και να περνά το καλοκαίρι της με τον πιο ξέγνοιαστο τρόπο.

Τους τελευταίους μήνες η Μαρία Σολωμού έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ενεργή χρήστρια του Instagram, καθώς σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μας έδωσε μια γεύση από τις διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί με τους φίλους της.

Στις εικόνες είδαμε τη Μαρία Σολωμού να ποζάρει και με το μαγιό της, εντυπωσιάζοντας τους followers της με το καλλίγραμμο σώμα της, για το οποίο την αποθέωσαν και στα σχόλια.

«ANTIPAROS. Μα πείτε μου……υπάρχει καλύτερο νησί????? Όχι θα πω εγώ!», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

© 2024 tlife.gr