Μαρία Σολωμού: «Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά επειδή βγήκα και είπα ότι είχα 3 συντρόφους» – Το «καρφί» για Λιάγκα

Η Μαρία Σολωμού ήταν η νέα καλεσμένη της Δάφνης Καραβοκύρη στο sex podcast της στο Youtube. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα δικά της podcast και στο γεγονός ότι κάποια αποσπάσματα από τα δικά της βίντεο παίζονται στην τηλεόραση και σχολιάζονται αρνητικά.

«Το podcast το έχουν ξεσκίσει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πραγματικά, γιατί εγώ δεν μπορώ να ταράζομαι. Σταμάτησα να βγαίνω στις τηλεοράσεις να δίνω συνεντεύξεις, τα λέω στο Youtube και ξαφνικά έχει γίνει τεράστια μόδα να τα παίρνουν και να το βάζουν στο πρωινό. Έχω την εντύπωση ότι φταίω και εγώ για αυτό. Αρχικά δεν ήξεραν τι είναι, νόμιζαν ότι βγαίνω εγώ και σχολίαζαν ότι έχω μια εκπομπή και λέω σήμερα θα μιλήσω για τον Κώστα. Θεωρούσαν ότι μιλάω μόνη μου και λέω τα γκομενικά μου.

Όταν είχα βγει και είχα πει – επειδή είχα ένα αντίστοιχο γράμμα – σιγά ρε παιδιά και εγώ στα 19 μου, είχα τρεις συντρόφους. Βγήκε τότε ένας πολύ συγκεκριμένος αγαπημένος παρουσιαστής και έλεγε “Αν εγώ έβγαινα και έλεγα αυτό θα πέφτατε πάνω μου, είναι δυνατόν γυναίκα να βγει και να πει”. Με ξεφτίλισαν αυτά τα μεσημεριανά. Μετά βγήκαν τα γυναικεία sites και με υποστήριξαν. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά. Εγώ δεν τα είχα δει. Τόλμησα να πω ότι μια γυναίκα δικαιούται και μπορεί και αυτή να έχει 3 και 4 συντρόφους. Δεν κατάλαβα; Και βέβαια μπορώ, αλλά γιατί βγαίνεις και το λες; Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης» τόνισε η Μαρία Σολωμού.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 24:00΄:

 

Διάβασε επίσης: Λιάγκας για Σολωμού: «Τρικυμία εν κρανίω – Δεν είναι ωραίο να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164