Μαρία Χατζηπαρασίδου: Η καλλονή σύντροφος του μπασκετμπολίστα Βασίλη Τολιόπουλου – «Θέλω να τον παντρευτώ»

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου η καλλονή σύντροφος του μπασκετμπολίστα της Εθνικής και του Άρη, Βασίλη Τολιόπουλο μίλησε στα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη.

Η Μαρία είναι πρωταθλήτρια του χάντμπολ και παίζει στην Εθνική Ελλάδος, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Η ίδια μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση της εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της γράφοντας «Υπερήφανη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MC (@mariachatziparasidou)

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη, γιατί θεωρώ ότι όλοι οι κόποι του ανταμείβονται. Του αξίζει στο 100% και φυσικά σ όλη την ομάδα». Όσο αφορά τη συμμετοχή της Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, η ίδια μας είπε «η Eθνική Ελλάδος μπήκε στους Ολυμπιακούς μετά από 16 χρόνια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό από μόνο του.

Έχουν μπει σ έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο με πολύ ποιοτικές ομάδες. Όλα θα κυλίσουν καλά κοιτώντας παιχνίδι με το παιχνίδι. Επειδή είδαμε μια ποιοτική και δεμένη ομάδα θεωρώ ότι ο στόχος της οχτάδας είναι εφικτός για αρχή. Θα ήθελα πολύ να πάρουν ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς», δήλωσε η Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η Μαρία με τον Βασίλη είναι μαζί 3 χρόνια και γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν και οι δυο στο ΠΑΟΚ ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και μάλιστα συγκατοικούν. «Ο Βασίλης είναι καλό παιδί, είναι δοτικός, νοιάζεται με προσέχει πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του» είπε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MC (@mariachatziparasidou)

Αυτή την περίοδο το λαμπερό ζευγάρι είναι σε καλοκαιρινές διακοπές στην Κύθνο, αφού ο Βασίλης κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η Μαρία, μάλιστα, μας αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν: «Παίζαμε και οι δυο στο ΠΑΟΚ. Ήμασταν στο γήπεδο σε προπονήσεις. Πήγα και τον είδα αγώνα. Πήγα τον είδα εντυπωσιάστηκα και μετά βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού και είμαστε μαζί από τότε». Όσο αφορά το ενδεχόμενο γάμου η ίδια μας λέει: «Εγώ θέλω πολύ. Είμαστε τρία χρόνια. Δεν περνάω με τον Βασίλη τον χρόνο μου. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Παραπολιτικά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164