Site icon TLIFE

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Βούρκωσε στον αέρα του “Love it” – “Δεν περίμενα αυτά τα σχόλια απ΄τους συμπαίκτες μας”

Τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί μετά το τέλος του Survivor από πολλούς συμπαίκτες τους για τη μεταξύ τους σχέση σχολίασαν σήμερα το μεσημέρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, η νεαρή γυμνάστρια ανέφερε πως δεν τα περίμενα όλα αυτά που άκουσε γιατί μέσα στο παιχνίδι κανείς δεν τους είχε αναφέρει τίποτα. Ενώ όπως τόνισε βουρκωμένη, πιο πολύ την πείραξαν αυτά που είπε ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα γιατί με εκείνους είχε έρθει πιο κοντά. 

“Oι περισσότεροι ήταν προκατειλημμένοι μαζί μας, ότι όλο αυτό το στήσαμε. Και τα παιδιά, οι συμπαίκτες μας, δε το ξέραμε. Εμείς ζούσαμε μάλλον σε ένα ροζ συννεφάκι. Δε το περίμενα. Πολλά σχόλια αρνητικά για εμάς και μπροστά μας δεν είχε γίνει καμία τέτοια κουβέντα. Δε το περιμέναμε. Αρχικά να πω ότι πλέον με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα. Έχει περάσει το παιχνίδι, ζούμε τώρα την πραγματική μας ζωή, την καθημερινότητά μας. Από εκεί και πέρα εντάξει, με τον Ηλία είχα στεναχωρηθεί και την Κάρολ γιατί είχαμε πολύ καλή σχέση. Εντάξει, επειδή πραγματικά σε ρουφάει το παιχνίδι, και το νησί, σίγουρα θα βρεις κάτι να πεις, σίγουρα,

Απλά εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί εμείς οι δυο είχαμε κρατήσει μια στάση που απλά σχολιάζαμε τα γεγονότα, δε μπαίναμε πιο βαθιά” είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Το ίδιο υποστήριξε και ο Σάκης Κατσούλης ενώ όπως είπαν εκτός από τον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου έχουν επικοινωνήσει με τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και την Καρολίνα Καλύβα.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr