Μαριάννα Λάτση: Με τα παιδιά της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την οικογένειά τους [pics]

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς. Με την ευκαιρία αυτής της επετείου διοργανώθηκε ειδική τελετή στο Θέατρο Παλλάς, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, με σημαντικούς καλεσμένους. Το παρών έδωσε και η Μαριάννα Λάτση με τα παιδιά της, Εριέττα Κούρκουλου και Πάρη Κασιδόκωστα.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η πολιτειακή ηγεσία, εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών, αλλά και τα μέλη και φίλοι της Αντικαρκινικής Εταιρείας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου.

Η Εριέτα  Κούρκουλου – Λάτση, ως Πρόεδρος της SGS και συντονίστρια του Προγράμματος Ιαματικής ζωοφιλίας, μίλησε στους παρευρισκόμενους περογράφοτας τα σχέδια για την μελλοντική συνεργασία της Save a Greek Stray (SGS) με την Ε.Α.Ε, συγκινώντας ιδιαίτερα το κοινό. Περήφανη η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, την απόλαυσε από τις πρώτες θέσεις καθώς και τα αδέρφια της Πάρις Κσιδόκωστας, Άλκις Κούρκουλος και Μελίτα Κούρκουλου.

Ανδρέας Ρόμμελ-Μαριάννα Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου-Μαριάννα Λάτση

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πρωτοποριακού θεατρικού έργου “ Παρ’ όλα αυτά”, με πρωταγωνίστριες 9 γυναίκες που έχουν δοκιμαστεί από τη νόσο. Παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από ειδικούς και κοινό όπου και αν παρουσιάστηκε και αποτελεί μία αποκλειστική παραγωγή της Εταιρείας.

Μελίτα Κούρκουλου-Άλκις Κούρκουλος

Μαριάννα Λάτση-Μελίτα Κούρκουλου-Εριέττα Κούρκουλου-Άλκις Κούρκουλος

Μαριάννα Λάτση-Άλκις Κούρκουλος

Μαριάννα Λάτση-Εριέττα Κούρκουλου-Πάρις Κασιδόκωστας

Προκόπης Παυλόπουλος-Ευάγγελος Φιλόπουλος-Βλασία Παυλοπούλου

Λίγα λόγια για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Το 1958 μία ομάδα φωτισμένων ανθρώπων, με επικεφαλής τους Γ. Κατσαφάδο και Α. Τζατζόπουλο, με τις υποδείξεις και την ενθάρρυνση του μεγάλου Έλληνα επιστήμονα αείμνηστου Γεωργίου Παπανικολάου, δημιούργησαν την εταιρεία μας. Από τότε που ξεκίνησαν οι ολιγάριθμοι πρωτοπόροι σ’ ένα μικρό γραφείο στην πλατεία Κάνιγγος, έως σήμερα όπου χιλιάδες μέλη και φίλοι εθελοντές εργάζονται για τους σκοπούς μας σε 115 παραρτήματα σ’ όλη τη χώρα, πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό σε εύρος και επίδραση δωρεάν έργο στους συμπολίτες μας. Έτσι, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία είναι η μεγαλύτερη και παραγωγικότερη ιατροκοινωνική οργάνωση στο χώρο της ογκολογίας και μία από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της χώρας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164