Μαριάντα Πιερίδη: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του συντρόφου της

Μια ιδιαίτερη βραδιά για τη Μαριάντα Πιερίδη, καθώς ο σύντροφός της, Πάνος Ιωάννου είχε τα γενέθλιά του.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στην προσωπική της ζωή,  η τραγουδίστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί σε βραδινές εξόδους. Μια από αυτές ήταν και το βράδυ της Πέμπτης, όπου η Μαριάντα Πιερίδη είχε οργανώσει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του αγαπημένου της μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο μαγαζί των νοτίων προαστίων και απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές. Όπως θα δεις η Μαριάντα Πιερίδη και ο Πάνος Ιωάννου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και δεν σταμάτησαν να γελούν ούτε λεπτό.

Να θυμίσουμε πως η Μαριάντα Πιερίδη ευχήθηκε στον σύντροφό της και μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του την οποία συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε ένα υπέροχο άνθρωπο που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Σου εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα, σύντομα όλα και όλοι να πουν στη θέση που τους πρέπει και η ευτυχία και η χαρά να κυριαρχούν στη ζωή σου».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164