Μαριέλλα Σαββίδου: Ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς! [pic]

Περήφανη για το σώμα και τις καμπύλες της δηλώνει η Μαριέλλα Σαββίδου και απολαμβάνει χαλαρή και ανέμελη το καλοκαίρι της. Η γνωστή ηθοποιός από την Κύπρο που έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει πέσει θύμα bullying και bodyshaming, ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και είναι μια κούκλα.

«Έχω βιώσει σ’ ένα επίπεδο bullying και bodyshaming. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτοί είχαν το πρόβλημα και όχι εγώ. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο το έχουμε λίγο αυτό, να σχολιάζουμε τα κιλά του ενός και του άλλου. Εγώ διεκδίκησα τον χώρο μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου έλεγαν:

«Κι εγώ έτσι νιώθω, ταυτίζομαι μαζί σου!» ή «σ’ ευχαριστώ που μιλάς θετικά για όλα τα σώματα». Οπότε, όταν βλέπω ότι κάποιοι κακοποιούνται λεκτικά από τρίτους για το σώμα τους και το bodyshaming που βιώνουν, θυμώνω και στεναχωριέμαι. Εκεί μπορεί να μιλήσω με θυμό – και χωρίς φόβο! Για μένα μπορεί να μην ασχοληθώ καν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή.

Τώρα όμως, φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της και πιο χαλαρή από ποτέ! «Βουτιές και Μπανάκια.  Μπανάκια και Βουτιές. Ξανά και Ξανά.  Αυτό σας εύχομαι», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός στο Instagram και ανέβασε τη φωτογραφία με μαγιό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164