Μαριέττα Χρουσαλά: Εξόρμηση στο μαγικό Παρίσι για το fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη! [pics]

Στο μαγικό Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες, η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη Ελληνίδα δεν γινόταν να λείψει από το εντυπωσιακό fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη, το βράδυ της Τρίτης. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας παρουσίασε τη νέα της συλλογή, με θέμα «Cirque des Couleurs» για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020 στην εβδομάδα μόδας στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά τρέφει τεράστια αγάπη στην μόδα και ως γνωστό η ίδια έχει τη δική της συλλογή με υποδήματα. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την άκρως εντυπωσιακή βραδιά μόδας στην Πόλη του Φωτός. Άλλωστε, η Μαριέττα διατηρεί στενή φιλία με την Σήλια Κριθαριώτη και αποτελεί μία από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες μόδας. Σε κάθε σημαντική της στιγμή, η Σήλια βρίσκεται εκεί και την ντύνει με υπέροχες δημιουργίες, που υποστηρίζει εξαιρετικά η Μαριέττα.

Η πρώην παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από το ξεχωριστό fashion show που έδωσε το παρών. Φυσικά, με το που ολοκληρώθηκε, η Μαριέττα δεν επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά αποφάσισε να περάσει μερικές ώρες ακόμα στο μαγικό Παρίσι και να απολαύσει τις ομορφιές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164