Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι ξεκίνησε τη μέρα της! [pic]

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, αφού καθημερινά καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Πέρα από μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα είναι και μια άψογη επαγγελματίας. Η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά με σανδάλια και αυτή την περίοδο εργάζεται πυρετωδώς. Βέβαια, απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του Λέοντα Πατίτσα αποτελούν τα τρία παιδιά τους, συνεπώς όσες υποχρεώσεις και αν έχει πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά προσπαθεί σε καθημερινή βάση να αφιερώνει και λίγο χρόνο στον εαυτό της. Η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας της και παρά το γεγονός ότι τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, η ίδια έχει φτιάξει ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι της προκειμένου να μην χάνει τη φόρμα της. Η αλήθεια είναι ότι η Μαριέττα Χρουσαλά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, όμως δεν σταματά να δουλεύει σκληρά γι’ αυτό.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε τα αθλητικά της και ξεκίνησε τη γυμναστική. Μόλις ολοκλήρωσε τις ασκήσεις της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία σχολιάζοντας: “Morning workout done”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι σούπερ fit!

© 2024 tlife.gr