Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά: Η καραντίνα έληξε αλλά εκείνη συνεχίζει να παραμένει στο σπίτι! [pics,vid]

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου η απαγόρευση κυκλοφορίας έληξε και όλοι μας νιώσαμε λίγο πιο ελεύθεροι να κινηθούμε έξω. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει σταδιακά και με κανόνες, ώστε να παραμείνουμε προστατευμένοι και να μη νοσήσουμε από τον Covid-19. Και που έληξε, πάντως, η καραντίνα, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχει νιώσει ακόμη την ανάγκη να αρχίσει να βγαίνει και παραμένει ακόμη στη θαλπωρή του σπιτιού της.

«Μόνο εγώ παραμένω ακόμη μέσα» αναρωτήθηκε η πρώην παρουσιάστρια και ευτυχισμένη μανούλα στα social media. Η Μαριέττα Χρουσαλά περνάει τέλεια στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους, παίζοντας και μαγειρεύοντας όλη μέρα!

Η όμορφη Μαριέττα, μάλιστα, δεν σταματά τις καθημερινές της προπονήσεις στο γυμναστήριο που έχουν φτιάξει μέσα στο σπίτι και προσέχει όσο περισσότερο μπορεί το άψογο κορμί της.

Η άνοιξη είναι εδώ και μπορεί να μην βγαίνει συνεχώς έξω, ωστόσο η Μαριέττα έχει φτιάξει έναν υπέροχο κήπο στο σπίτι της, γεμάτο τριαντάφυλλα. Με την οικογένειά της μέσα, ένα όμορφο σπίτι με κήπο και τόση αγάπη, ποιος ο λόγος να φύγει από την καραντίνα;

© 2024 tlife.gr