Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά: Ρομαντική απόδραση αλά ιταλικά με τον Λέοντα Πατίτσα! [pics,vid]

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για νέο προορισμό! Στη συνέχεια, η όμορφη παρουσιάστρια έβαλε quiz, με σκοπό να μαντέψουν οι followers της αν βρίσκεται στο Λονδίνο ή στην Βενετία! Φυσικά, η Μαριέττα δεν τους άφησε και πολύ σε αναμονή και ξεκίνησε να δημοσιεύει τα πρώτα στιγμιότυπα από την μαγική ιταλική πόλη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της κόρης της Μάργκω, ταξίδεψε στην Βενετία! Ωστόσο, η ταλαντούχα σχεδιάστρια σανδαλιών δεν αποκάλυψε αν βρίσκεται στην Ιταλία για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους αναψυχής. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να απολαύσει στο έπακρο το ταξίδι της και φυσικά να κάνει βόλτα με τις γόνδολες στα βενετσιάζικα κανάλια. Μην ξεχνάμε ότι η Βενετία αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο! Η Μαριέττα και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τον έρωτά τους και να περάσουν ένα τέλειο τριήμερο μακριά απ’ όλους και απ’ όλα!

Να σου θυμίσουμε πώς μόλις πριν ένα μήνα, η Μαριέττα είχε ταξιδέψει ξανά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, για να λάβει μέρος στην Εβδομάδα Μόδας!

© 2024 tlife.gr