Site icon TLIFE

Μαριέττα Χρουσαλά: Το επικό throwback και η βόλτα στην ηλιόλουστη Αθήνα [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, μιας και περνά αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο μαζί με την οικογένειά της. Η γοητευτική σχεδιάστρια σανδαλιών μπορεί να έχει κάνει μια μικρή παύση από τις επαγγελματικές δραστηριότητές της λόγω κορονοϊού, όμως αυτό δεν την ανησυχεί, μιας και έχει άφθονο χρόνο μαζί με τα παιδιά της και αυτό είναι το σημαντικό.

Η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του Λέοντα Πατίτσα. Οι δυο τους δεν σταματούν να σκαρφίζονται πράγματα, ώστε να περνά δημιουργικά ο χρόνος στο σπίτι και τα παιδιά να απασχολούνται συνεχώς με κάτι και να είναι χαρούμενα.

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της οικογένειας αποτελεί η σύντομη βόλτα για σωματική άσκηση. Τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει και η άνοιξη έχει πλημμυρίσει τα πάρκα γύρω μας με χρώματα, η Μαριέττα Χρουσαλά στέλνει 6 στο 13033, φοράει τα αθλητικά της και απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό.

Ως λάτρης του Instagram, η ίδια μοιράζεται σε τακτική βάση στιγμιότυπα από τη ζωή στο σπίτι μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από τον περίπατό της δείχνοντάς μας πόσο της αρέσει αυτή εποχή ενώ παράλληλα έκανε και ένα throback στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η γνωστή σχεδιάστρια σανδαλιών κοινοποίησε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία από την περίοδο που ασχολούνταν με το modeling. Μελαχρινή και αρκετά νεότερη η ίδια ποζάρει με χάρη στο φακό. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως η Μαριέττα Χρουσαλά παραμένει μία κούκλα.

-Η trowback φωτογραφία από την περίοδο που η Μαριέττα Χρουσαλά εργαζόταν ως μοντέλο.

-Στιγμιότυπα από την βόλτα της στην ηλιόλουστη Αθήνα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν χάνει το κέφι της!

© 2024 tlife.gr