Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Μου έστελναν συλλυπητήρια για πολύ καιρό, μου έγραφαν μηνύματα συμπόνιας»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. 

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στον «Σασμό», τη σειρά που τους έφερε κοντά αλλά και στα μηνύματα που δέχτηκαν από τους τηλεθεατές.

Σας έχουν αιφνιδιάσει κάποιες αντιδράσεις ή σχόλια τηλεθεατών;

«Εμένα μου έστελναν συλλυπητήρια για πολύ καιρό για τον Νικηφόρο (σ.σ τον γιο της στη σειρά Σασμός). Μου έγραφαν μηνύματα συμπαράστασης και συμπόνιας. Για τον Μαθιό μου στέλνουν πιο πολύ συγχαρητήρια, γιατί πια ολοκληρώθηκε ο Σασμός«, αποκαλύπτει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Εμένα βρήκαν ευκαιρία με τον θάνατο του ρόλου, για να μου πουν «ευχαριστώ» για όλη τη διαδρομή του. «Δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός, ευχαριστούμε πολύ». Ακόμη με βλέπουν πολλά παιδάκια και σοκάρονται. «Πώς βγήκε αυτός έξω από την οθόνη;». Αλλά και μεγαλύτεροι με ρωτούσαν: «Πώς από δω;», «Για δουλειές ήρθες στην Αθήνα;», απαντά από την πλευρά του ο Δημήτρης Λάλος.

«Επειδή οι ερμηνείες στη σειρά ήταν ρεαλιστικού τύπου, οι τηλεθεατές νόμιζαν ότι αυτό που έβλεπαν συμβαίνει πραγματικά. Τα παιδάκια δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν με λένε στ’ αλήθεια Βασιλική», συμπληρώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164