Μαριλού Κόζαρη: Καμάρωσε τον Πάνο Μουζουράκη στη χθεσινή του συναυλία

Το παρών στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 22/7 στο θέατρο Άλσος ο Πάνος Μουζουράκης, έδωσε η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

Η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη τον απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια, και όλο το βράδυ δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του, εκφράζοντας έτσι την αγάπη αλλά και τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον. 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε  Μάιο του 2023  και έχει αποκτήσει μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 10 μηνών, έχει αποδείξει ότι προτιμά στην προσωπική του ζωή να κρατά χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και οι φορές που τους βλέπουμε να εμφανίζονται δημόσια κάπου μαζί είναι ελάχιστες.

Ωστόσο ο Πάνος Μουζουράκης σε κάθε δημόσια αναφορά προς τη σύζυγό του, εκφράζεται με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια.

«Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό την ώρα που συνέβη, ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα» έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις του για τη σύζυγό του ο Πάνος Μουζουράκης.

Φωτογραφίες: NDP/ Ανδρέας Νικολαρέας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164