Site icon TLIFE

Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το visualizer του «Στην Υγειά Μας» που γυρίστηκε σε ένα… πανηγύρι στο Κορωπί

Άλλο ένα καλοκαιρινό δώρο για τους fans της Μαρίνας Σάττι! Η εντυπωσιακή performer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το επίσημο visualizer για το τραγούδι «Στην Υγειά Μας», ένα από τα μεγαλύτερα viral τραγούδια για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά το πολύ πρόσφατο και Νο1 στο YouTube «Αχ Θάλασσα», που εντυπωσίασε αλλά και συγκίνησε το κοινό με το ιδιαίτερο μήνυμά του, η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το «Στην Υγειά Μας» μέσα από ένα πανηγύρι… στο Κορωπί, με το βίντεο του τραγουδιού να μπαίνει κατευθείαν στα trending videos της δημοφιλούς πλατφόρμας.

YouTube video player

Το χρυσό single «Στην Υγειά Μας» συμπεριλαμβάνεται στο album “P.O.P.”  που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και μετράει ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και όλες τις επιτυχίες της Μαρίνας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά φέτος το καλοκαίρι το κοινό στις sold out εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ η μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, είναι ήδη sold out.

 

© 2024 tlife.gr