Site icon TLIFE

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στα social media μετά το περιστατικό στον Λυκαβηττό

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια εκρηκτική sold out συναυλία στον Λυκαβηττό, η οποία δυστυχώς συζητήθηκε εξαιτίας της απαγόρευσης στην life coach Κατερίνα Σαλακά να ανέβει στη σκηνή αλλά και να μπει backstage.

Η γνωστή TikToker ξέσπασε μέσα από τα social media, δηλώνοντας ότι μέλη της παραγωγής της φέρθηκαν άσχημα καθώς της απαγόρευσαν να μπει στα παρασκήνια, εκεί όπου η Μαρίνα Σάττι και το μπαλέτο της βρίσκονταν σε πυρετό προετοιμασιών.

Η πλευρά της τραγουδίστριας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι ωστόσο ήταν διαφορετική. Η τραγουδίστρια έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram, με την life coach να εξακολουθεί να την ακολουθεί.

© 2024 tlife.gr