Site icon TLIFE

Μαρίνα Σάττι: Ξεσπά η Tik Toker Κατερίνα Σαλάκα επειδή δεν την άφησαν να μπει στη συναυλία – «Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα»

Μια μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό έδωσε το βράδυ της Κυριακής 8/9 η Μαρίνα Σάττι. Μάλιστα, το παρών έδωσε και η γνωστή Tik Toker Κατερίνα Σαλάκα, η οποία δίνει συμβουλές για αυτοπεποίθηση και χαρούμενη ζωή στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η Life Coach έχει συνεργαστεί μάλιστα με την τραγουδίστρια, δίνοντας αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok για να τα μελοποιήσει η Μαρίνα Σάττι.

Ωστόσο όπως κατήγγειλε η ίδια χθες βράδυ δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη συναυλία, με συνέπεια να ξεσπάσει μέσα από το Tik Tok.

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Μάλιστα, η Κατερίνα Σαλάκα συνέχισε να ανεβάζει βίντεο από τη συναυλία όπου με δάκρυα στα μάτια τόνιζε πως δεν της έχουν φερθεί ποτέ τόσο άσχημα, ενώ με την Μαρίνα Σάττι είναι συνεργάτιδες.

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
© 2024 tlife.gr