Μαρίνα Σάττι: Ο κούκλος σύντροφός της την απόλαυσε στην Ταράτσα του Φοίβου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η «Ταράτσα του Φοίβου» ήρθε για να δροσίσει το καλοκαίρι στην Αθήνα στο θέατρο Άλσος! Ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου την μοναδική Μαρίνα Σάττι, η οποία ξεσήκωσε το κοινό που έσπευσε να την δει από κοντά.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την ευτυχία στην προσωπική ζωή της, καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό δικηγόρο, Ορέστη Καραγιάννη.

Μάλιστα, ο 37χρονος σύντροφός της βρισκόταν χθες βράδυ στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει από τις πρώτες σειρές την Μαρίνα Σάττι, όπως θα δεις στις αποκλειστικές εικόνες που σου εξασφάλισε το TLIFE.

Ποιος είναι ο Ορέστης Καραγιάννης, ο κούκλος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι:

Ο Ορέστης Καραγιάννης εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν στο real estate.

Μάλιστα, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια, ο 37χρονος δικηγόρος διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, όπως μαρτυρούν πρόσωπα που τον γνωρίζουν.

Στην προσωπική του ζωή είναι άνθρωπος της δράσης. Του αρέσει να οδηγεί μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ απολαμβάνει τα ταξίδια στη φύση. Ένας από τους στενούς φίλους του είναι και ο Πάνος Καινούργιος, αδελφός της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, με τον οποίο έχουν μοιραστεί πολλά ταξίδια με τις μηχανές τους αλλά και πολλές νυχτερινές εξόδους.

Η Μαρίνα Σάττι προσπαθεί να κρατάει τη σχέση της μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Στους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρουν αυτά που τους ενώνουν και να περάσουν στιγμές μόνο για εκείνους. Στην ίδια ηλικία και στο ίδιο μήκος κύματος η πολυσχιδής ερμηνεύτρια και ο δραστήριος δικηγόρος μπορεί επαγγελματικά να κινούνται σε άλλα μονοπάτια, αλλά έχουν βρει την αρμονία στη σχέση τους. 

Ειδικά στο Μάλμε της Σουηδίας ο σύντροφός της βρισκόταν στην παρέα των καλών της φίλων και των μελών της οικογένειάς της και κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: NDP, TLIFE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164