Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα ένα χωράφι με ελιές που είχα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Η Μαρίνα Σάττι λατρεύει να μιλάει στο κοινό της και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο κάνει live στο Instagram. Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο πριν πάει για προπόνηση η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε ξανά live και μίλησε για όλα όσα άλλαξαν τους τελευταίους μήνες στη ζωή της.

«Έχω αλλάξει, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Το πήρα απόφαση, δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια γιατί ό,τι και να πω παρερμηνεύονται. Θα κάνω πράξεις. Όλα αλλάζουν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από μικρή έλεγα ότι δεν θέλω να μετανιώνω για τίποτα. Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, έλεγα πώς θα κάνω αυτά τα video clip; 

Δεν ντρέπομαι να το πω, μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα. Έλεγα τι είναι πιο σημαντικό να έχω ένα χωράφι με ελιές να κάθονται και να μην κάνω τίποτα; Ή να προσπαθήσω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;» αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram Live της.

 

«Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα: βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου», επισημαίνει η Μαρίνα Σάττι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164