Μαρίνα Σάττι: Βίντεο από την εμφάνισή της στην Επίδαυρο – Τα αποθεωτικά σχόλια

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στα Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το βράδυ της Παρασκευής 23/8 όπου έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ικέτιδες».

Εξήντα χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσίασε την τραγωδία του Αισχύλου με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών, τη Λένα Παπαληγούρα, τη Λουκία Μιχαλοπούλου, τον Γιάννη Τσορτέκη, τον Άκη Σακελλαρίου και την κορυφαία Ελληνίδα τραγωδό, Λυδία Κονιόρδου.

Μόνο για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι, η οποία εμφανίζεται ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres.

Η δισκογραφική εταιρεία MinosEMI, στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι, δημοσίευσε ένα βίντεο της τραγουδίστριας από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Οι τραγουδιστικές ικανότητας της Μαρίνας Σάττι άφησαν άφωνους τους θεατές αλλά και όλους αυτούς που είδαν απoσπάσματα της εμφάνισής της μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

 

@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164