Site icon TLIFE

Μαρίνα Σπανού: «Όταν το είπα στον πατέρα μου φρίκαρε»

Η Μαρίνα Σπανού είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς. Τα τραγούδια της έχουν γίνει viral κι ακούγονται παντού, ωστόσο η ίδια παραμένει απόλυτα προσγειωμένη και συγκεντρωμένη σε αυτό που έχει βάλει ως στόχο.

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο, η Μαρίνα Σπανού αναφέρθηκε στην απόφασή της να ξεκινήσει την καριέρα της από τον δρόμο αλλά και στην αντίδραση του πατέρα της, Χρήστου Σπανού όταν του το ανακοίνωσε.

«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω στο δρόμο δε φοβόμουν, τώρα ίσως δεν είχα το θάρρος να το κάνω. Ίσως γιατί είμαι λίγο πιο ψυλλιασμένη για το τι συμβαίνει στους δρόμους, τι μπορεί να συμβεί με κάποιον περαστικό. Η πρώτη μου επαφή με τον δρόμο ήταν με έναν μουσικό του δρόμου που ήταν πολύ καιρό στο κουρμπέτι μάλλον, και όταν άρχισα να βγάζω τον εξοπλισμό μου, άρχισε να μου λέει ότι εκεί είναι το μέρος του και δε μπορώ να κάτω εκεί, και με έδιωξε. Είχα όμως τόσο πείσμα να το κάνω, που τελικά πήγα λίγο πιο πάνω και βρήκα το πιο ωραίο σποτ που θα μπορούσα» είπε η Μαρίνα Σπανού.

«Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα πάω να παίξω στον δρόμο φρίκαρε. Έδινα και πανελλήνιες τότε. Μου είπε να δώσω εξετάσεις, να τελειώσω με αυτό και θα τα βρούμε όλα. Και οι δυο γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Αυτό που έχω πάρει σε ανθρώπινο επίπεδο από τους γονείς μου, είναι την αγάπη, την τρυφερότητα, τη φροντίδα και μια πίστη στη ροή των πραγμάτων» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο, 

«Στα μπουζούκια δεν έχει τύχει να πάω γιατί δε μου αρέσει η πολύ δυνατή μουσική. Αν μου γινόταν πρόταση να τραγουδήσω δίπλα σε έναν μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη μπορεί και να πήγαινα, δε ξέρεις ποτέ. Σε αυτή τη φάση ίσως να μην είμαι σε μια στιγμή που θέλω να αφήσω στην άκρη αυτό που έχω οραματιστεί για τον εαυτό μου για να υπηρετήσω κάτι διαφορετικό» είπε ακόμα η Μαρίνα Σπανού.

© 2024 tlife.gr