Site icon TLIFE

Μαρίνα Σταυράκη: «Το διαζύγιο με στιγμάτισε ψυχικά και σωματικά» – Η αλλαγή του ονόματός της και το φλερτ

H Μαρίνα Σταυράκη έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της. Μετά από ένα επίπονο διαζύγιο, που της στοίχισε ψυχικά και σωματικά, όπως αποκαλύπτει στο ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, κλείνει τον κύκλο ως «Πατούλη» και κάνει νέα σχέδια για τη ζωή της. 

Πλέον χρησιμοποιείτε το επίθετο «Σταυράκη» και όχι «Πατούλη». Πώς έγινε αυτή η αλλαγή;

Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική µου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμο µου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω µου και ό,τι µε βάραινε, ό,τι µε απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing.

Στενοχωρηθήκατε γι’ αυτό το βήμα;

Που αφήνω πίσω µου αυτό το κεφάλαιο; Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική µου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω µου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το μέλλον.

Σας φλερτάρουν;

Από όσα µου έχουν πει κατά καιρούς, µάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να µε πλησιάσει κανείς. Μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να µε γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως.

Έχετε κάνει αισθητικές επεμβάσεις;

Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. ∆εν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά µας για να νιώσει όμορφη, ας µην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική µας ομορφιά και ευεξία.

© 2024 tlife.gr