Site icon TLIFE

Μαρίνα Βερνίκου – Χριστίνα Μπόμπα: Η κουμπαριά και το ταξίδι στην Κούβα [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην εξωτική Καραϊβική στο πλευρό του συντρόφου της, Σάκη Τανιμανίδη και περνά μοναδικές στιγμές. Με αφετηρία τον Άγιο Δομίνικο όμως έκανε ένα ακόμα ξεχωριστό ταξίδι. Ο προορισμός ήταν η Κούβα και συνταξιδιώτη της είχε την Μαρίνα Βερνίκου.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης είναι αυτοί που θα παντρέψουν τον Σάκη και τη Χριστίνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην Σίφνο. Τα δύο ζευγάρια διατηρούν μια δυνατή φιλία και έτσι προέκυψε και οι κουμπαριά. Μετά την επίσκεψη της οικογένειας Καμπουρίδη στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο κυρίες αναχώρησαν για το ονειρικό τους ταξίδι αφήνοντας τον παρουσιαστή του Survivor και τον γνωστό εφοπλιστή στο μέρος όπου γυρίζεται το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δύο γυναίκες περνούν πολύ χρόνο μαζί και απολαμβάνουν πάντα η μία την παρέα της άλλης. Η Χριστίνα και η Μαρίνα πέρασαν μοναδικές στιγμές στην Αβάνα, εξερευνώντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες, κάνοντας βόλτες με τις αντίκες-αμάξια (σήμα κατατεθέν της Κούβας) και φυσικά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Αυτές τις στιγμές νοστάλγησε η μέλλουσα νύφη και μοιράστηκε ένα ακόμα φωτογραφικό στιγμιότυπο από το ταξίδι τους. Άλλωστε σε αυτό τον προορισμό τράβηξαν πολλές φωτογραφίες και λόγο του ξεχωριστού μέρους αλλά και γατί η Μαρίνα Βερνίκου είναι γνωστό ότι έχει αγάπη για τη φωτογραφία.

© 2024 tlife.gr