Μάριος Φραγκούλης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η μητέρα του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

«Γεννήθηκα στην Αφρική. Με έφερε στον κόσμο η Ωραία Ελένη η Κερκυραία που γεννήθηκε στο Παλιό Πηγάδι πάνω από τα Μουράγια πάντα με το πηγαίο παιδικό ένστικτο και το γέλιο που δεν έλειπε ποτέ από το στόμα της. Τραγουδούσε, μιλούσε με δυνατή φωνή και γελούσε με τα πάντα! Η μητέρα μου όπως και όλες οι αδελφές της και τα αδέλφια της δούλευαν από μικρά παιδιά… δύσκολοι καιροί αλλά πάντα ζωηρές προσωπικότητες. Η μητέρα μου μάζευε ελιές από 12 ετών και μεγάλωνε τις μικρές της αδελφές.

Το τραγούδι, μιας και ο παππούς ο Σίμος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε πολύ ωραία, ήταν πολύ ζωντανό στο σπίτι αλλά θα έλεγα και μέχρι το Λιστόν στην κεντρική Κέρκυρα… Μέσα σε όλη την ομορφιά μεγάλωνε η όμορφη μητέρα μου και έκανε τα όνειρά της… Κατάφερε να ταξιδέψει Αφρική και να γνωρίσει τον πατέρα μου τον Γιάννη ο οποίος έπαιζε πολύ καλό πιάνο και γεννηθήκαμε εμείς, ο Σάϊμον και εγώ ο Μάριος το ζιζάνιο… Όλη μέρα στον κήπο και στα δέντρα, στα πάρκα και στα παιχνίδια με τον αδελφό μου…

Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε! Καλό σου Παράδεισο από όλους μας Νίτσα μας τρελή και αγαπησιάρα» έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης.

Μέχρι και τον περασμένο Γενάρη, η μητέρα του τον καμάρωνε στις live εμφανίσεις του, νιώθοντας περήφανη για τον γιο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)

Ο Μάριος Φραγκούλης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1966 στην τότε Νότιο Ροδεσία της Αφρικής, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Αθήνα, όπου τον μεγάλωσαν η αδελφή της μητέρας του και ο άντρας της, τους οποίους θεωρούσε και εκείνους γονείς του.

«Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει: Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα έρθω να σε δω. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα. Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο; Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών» είχε εξομολογηθεί ο ερμηνευτής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164