Μαρκέλλα Γιαννάτου: Πώς θα περάσει το καλοκαίρι με την ενός έτους κόρη της

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εδώ και ένα χρόνο βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, καθώς το περσινό καλοκαίρι έγινε μανούλα για πρώτη φορά. 

Από εκείνη την ημέρα, η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει ριζικά, καθώς έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρή της, ιδιαίτερα αφότου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Μάγισσα» που πρωταγωνιστούσε φέτος.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εδώ και έναν μήνα περίπου βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την ενός έτους κόρη της. Η μικρή Μέλια μάλιστα, γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και τον θείο της, οι οποίοι μένουν μόνιμα στο νησί των Φαιάκων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcella Markella Afrodite Giannatou (@afromark)

«Φοβόμουν να κάνω παύση από τη δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης μου, μήπως με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά. Και για πρακτικούς λόγους, οικονομικούς, αλλά κυρίως ψυχολογικούς. Ήθελα να μην σταματήσω, να μην υπάρχει πιθανότητα να χρεώσω στη μικρή στο μυαλό μου ότι σταμάτησα τη δουλειά επειδή τη γέννησα», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Κέρκυρα είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και από εκεί διατηρεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Μητέρα και κόρη, μακριά από τους ρυθμούς της Αθήνας, μοιράζονται ξέγνοιαστες στιγμές, με την Μαρκέλλα Γιαννάτου να φορτίζει τις μπαταρίες της για τις απαιτήσεις του ερχόμενου χειμώνα.

Μέχρι στιγμής, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει δεχτεί ήδη πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου μόλις υπέγραψε για τον νέο ρόλο της σε μία ολοκαίνουργια σειρά. Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όμως, η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα συνεχίσει να απολαμβάνεις όμορφες οικογενειακές στιγμές με την κόρη της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164