Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής: Απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo – «Αυτό είναι μπούλινγκ, αν δε το ξέρετε»

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram ο Μάρκος Σεφερλής μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη μεταμφίεσή του σε Nemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κατηγόρησαν τον ηθοποιό για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων μου «ψάχνουν» την σεξουαλικότητα τους.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

O Mάρκος Σεφερλής, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δεν είχε πάρει καμία θέση, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση, κάνοντας ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποίησε και την άποψη του ψυχιάτρου, Δημήτρη Σούρα.

«Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δε την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των Non binary, και όχι εγώ.

Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε να με δείτε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση του κοινού και τα σχόλια στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων.

Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε» ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια» κατέληξε.

Δες την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

© 2024 tlife.gr