Site icon TLIFE

Μάρκος Σεφερλής – «Δεν είδα τίποτα ομοφοβικό»: Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στο TLIFE μετά τις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo

Δέκτης έντονων κριτικών έγινε για ακόμη μία φορά ο Μάρκος Σεφερλής, με αφορμή την μεταμφίεση του σε Νemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κατηγόρησαν τον ηθοποιό για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων μου «ψάχνουν» την σεξουαλικότητα τους.

Στην επετειακή αυτή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή για τα «20 χρόνια Δελφινάριο», βρέθηκε την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη  και ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά, παρακολουθώντας το έργο.

Μάλιστα, λίγο πριν η θεατρική παράσταση ρίξει αυλαία, ο Δημήτρης Σούρας θέλησε να πάρει τον λόγο και να αναφερθεί στα δύο φύλα και την ταυτότητα του ατόμου, με αφορμή το act του Μάρκου Σεφερλή για το Nemo.

Ο γνωστός ψυχίατρος ανέφερε, μιλώντας στο TLIFE, πως είναι άλλο τα βιολογικά φύλα και άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός, ότι ο καθένας μπορεί να έχει την σεξουαλικότητα που ο ίδιος επιλέγει, αλλά η επιστήμη είναι επιστήμη. Όπως τόνισε, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει ο άντρας και η γυναίκα κι ότι αυτά είναι τα δύο φύλα.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα, ο ίδιος μετά τον λόγο του, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έδειχνε να συμφωνεί με τις απόψεις του.

Ο γνωστός ψυχίατρος θέλοντας να υπερασπιστεί τον Μάρκο Σεφερλή μετά την αρνητική κριτική που δέχεται, για το σατιρικό νούμερο στον non binary καλλιτέχνη, χαρακτήρισε την παράσταση εξαιρετική, με ωραίο χιούμορ, σωστή σάτιρα και χωρίς να τίθεται κανένα θέμα ομοφοβίας. 

Δες παρακάτω τι δήλωσε στο TLIFE ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr