Site icon TLIFE

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η απάντηση στο αν θα συγχωρούσε την απιστία στον σύντροφό της – «Όλοι έχουμε τα μυστικά μας»

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με αφορμή τη συμμετοχή της στην καλοκαιρινή περιοδεία της επιτυχημένης παράστασης «Τέλειοι ξένοι» παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα των σχέσεων που θίγει η παράσταση αλλά και το κεφάλαιο της απιστίας.

Το έργο εστιάζει σε ένα «πείραμα» κατά το οποίο μια παρέα αφήνει τα κινητά στο τραπέζι και όποιο μήνυμα ή κλήση προκύψει, διαβάζουν ή απαντούν μπροστά σε όλους. Εσύ θα το τολμούσες στην κανονική σου ζωή;

Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μπορεί και να το τολμούσα γιατί ούτως ή άλλως αρκετές φορές τυχαίνει να ζητήσω από τους αγαπημένους μου να μου διαβάσουν τι λέει το κινητό μου αν βρίσκεται πιο κοντά τους. Αλλά σίγουρα δεν θα έπαιζα τελικά αυτό το παιχνίδι γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μάθω κάτι για κάποιον τυχαία, χωρίς να το έχει επιλέξει ή χωρίς να έχει νιώσει ότι έχει έρθει η στιγμή να το μοιραστεί. Η βίαιη αυτή εισβολή στον κόσμο του άλλου μου ακούγεται τρομακτική.

Τελικά, όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ένοχα μυστικά μας;

Σίγουρα όλοι έχουμε τα μυστικά μας. Το κατά πόσο είναι ένοχα ή όχι έγκειται κατά πολύ στον ίδιο τον άνθρωπο, στη σχέση του με τον κύκλο του και τις – πιθανότατα – καταπιεσμένες του ανάγκες.

Υποδύεσαι μια γυναίκα που μαθαίνει για την απιστία του συζύγου της και τον εγκαταλείπει. Έχεις σκεφτεί αν στην κανονική ζωή θα έκανες το ίδιο; 

Νομίζω πως ναι, και στην κανονική μου ζωή, εάν ανακάλυπτα για τον σύζυγο μου όσα η Μπιάνκα για τον δικό της και βρισκόμουν σε αντίστοιχες συνθήκες με εκείνους, θα έπραττα το ίδιο.

© 2024 tlife.gr