Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Τέλος από τους «Παγιδευμένους» – «Θα μου πάρει καιρό να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν»

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου η σειρά του ANT1, «Παγιδευμένοι», μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό φινάλε, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της, με ένα ξεχωριστό βίντεο.

«Back online. Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς. Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, bear with me, I’m getting there.

Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε! See you soon!! Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!», έγραψε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀʀᴛʜᴀ ʟᴀᴍʙɪʀɪ-ꜰᴇᴅᴏʀÓᴡ (@martha.lambiri)

Όπως έγινε γνωστό, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν θα συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για μια συνεργασία στην οποία… συκοφαντήθηκε. 

«Συνέβησαν πράγματα που εγώ στα 25 χρόνια που δουλεύω, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα πω χωρίς να θίξω κανέναν και να αναφερθώ σε κάποιον συνάδελφο – δεχτήκαμε συκοφαντία που η συκοφαντία ταυτόχρονα σημαίνει κα παραπληροφόρηση. Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που παραπληροφορήθηκε, όλο αυτό για εμένα ήταν σοκ, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ τόσα χρόνια στη ζωή μου», είπε ο Πέτρος Λαγούτης – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164