Site icon TLIFE

ΜasterChef 4: Κι όμως τερμάτισαν μαζί! Χαμός με τη μαγειρική σκυταλοδρομία για την ασυλία

Χωρίς τέλος χθες οι ανατροπές στο MasterChef. Από απόλυτο outsider η Πράσινη ομάδα (Δημήτρης, Μάρλεν, Κατερίνα, Ντέμη) ισοφάρισε την Μπλε ομάδα (Μαρία, Τζον, Διονύση, Μαριάννα) και ρίχτηκε σε μια νέα δοκιμασία γευσιγνωσίας με τους μπλε να αναδεικνύονται νικητές.

Στη συνέχεια είχαμε όμως τη δοκιμασία ασυλίας με την Πράσινη ομάδα και την Κόκκινη ομάδα (Κώστα, Γιώργο, Σταύρο και Σταυρή) να έρχονται αντιμέτωποι σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία ετοιμάζοντας αυγά τηγανητά και pancakes.

Αυτή τη φορά οι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στις δυο ηττημένες ομάδες ότι για να βγει στο τέλος ποια ομάδα θα διαγωνιστεί για την ασυλία και στη συνέχεια για τη δοκιμασία αποχώρησης, θα πρέπει να διαγωνιστούν σε μία μαγειρική σκυταλοδρομία.

Δείτε ποια ομάδα «τερμάτισε» τελευταία στην μαγειρική σκυταλοδρομία |MasterChef 4

Οι δυο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν πολύ γρήγορα pancakes και αυγά τηγανιτά! Στο τέλος, όμως, η σκυταλοδρομία μετατράπηκε σε θρίλερ. Μάρλεν και Γιώργος βάζουν ταυτόχρονα το pancake στα πιάτα τους. Κι ενώ περιμένουμε να δουν ίσως οι κριτές το video για να βγάλουν νικητή, ο Πάνος Ιωαννίδης ελέγχει τα 2 τελευταία pancakes βρίσκοντας ωμό αυτό της κόκκινης ομάδας, στέλνοντάς την και στον τάκο.

© 2024 tlife.gr