Site icon TLIFE

MasterChef: Αυτός ο παίχτης κατάφερε να εξοργίσει τους κριτές! [video]

Έξαλλοι έγιναν οι κριτές με τη στάση του Ηλία Ηλιόπουλου στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef. Οι 15 παίχτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι επέστρεψαν για να μαγειρέψουν – με ελεύθερο θέμα- και να διεκδικήσουν τη θέση τους στο φετινό ΜasterChef.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαλαρός καθόλη τη διάρκεια της δοκιμασίας. Αυτή η χαλαρότητα όμως, δεν ενθουσίασε τους κριτές. Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς, τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο χαλαρός, εκείνος απάντησε: «Νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαι. Αυτή η χαλαρότητα αποβάλει το άγχος για εμένα».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δείχνεις σεβασμό, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στα υπόλοιπα 9 άτομα που είναι πάνω και έχουν να βγουν πολύ καιρό έξω. Η στάση σου και αυτή η χαλαρότητα θεωρώ ότι δεν δείχνει σεβασμό».

Περνώντας, όμως, έπειτα στο πιάτο, ο τραχανάς του δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.

«Είναι μία προσπάθεια που ενδεχομένως είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής την ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό… Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15 αλλά σε 14!» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ουσιαστικά αποκλείοντάς τον από τη δοκιμασία.

Ο "Χαλαρός" Ηλιόπουλος έκανε έξαλλους τους κριτές. | MasterChef 4

Και φυσικά και τα σχόλια του εξώστη ήταν πολλά!

© 2024 tlife.gr