Ματίνα Νικολάου: «Στην εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά άνοιξα το κεφάλι μου με ένα σκέιτ»

Ματίνα Νικολάου συνάντησε στις πρόβες για τη νέα θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει, η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και ο δημοσιογράφος Αντώνης Λαγουδάκης.

Η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, τα σενάρια για την τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και σε ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», το οποίο την είχε τρομάξει.

«Δε μου λείπει πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου λείπουν οι άνθρωποι που συνεργαζόμασταν πέντε χρόνια και ήμασταν σαν οικογένεια. Αυτή η συνθήκη μπορώ να πω ότι μου λείπει. Ακούγεται ότι ο Νίκος θα επιστρέψει. Αυτός είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την πορεία του και για το τι θέλει να κάνει την επόμενη σεζόν. Είμαι κι εγώ σε αναμονή να δούμε τι θα αποφασίσει.

Φαντάζομαι ότι όταν καταλήξει στο τι θα κάνει, θα με ενημερώσει. Και στην εκπομπή επικίνδυνα ζούσα, θυμάμαι είχα πάρει ένα skate για να κάνω ότι και καλά ξέρω, και άνοιξα το κεφάλι μου. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τολμάνε πολύ τον κίνδυνο, σκέψου πήγα πριν μερικά χρόνια σε λούνα παρκ και είπα ότι δεν ξαναπάω. Εκεί λοιπόν με το skate τρόμαξα» είπε η Ματίνα Νικολάου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164