Ματίνα Παγώνη για τον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου: «Δεν ήμασταν εγώ με την Ανθή Βούλγαρη μάρτυρες στον γάμο του»

Για τον μυστικό γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με τη σύντροφό του, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7 στην εκπομπή «Summer’s Cool» η Ματίνα Παγώνη. Η λοιμωξιολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνη αλλά ούτε και η Ανθή Βούλγαρη οι μάρτυρες στον γάμο του δημοσιογράφο, ενώ έδωσε και όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτι που ακολούθησε.

«Δεν ήμουν εγώ μάρτυρας στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Ούτε η Ανθή Βούλγαρη. Ήταν μια φίλη της νύφης. Εγώ με τον Ιορδάνη είμαστε φίλοι εδώ και 20 χρόνια. Οπότε ανήκω στο στενό του περιβάλλον, το ίδιο και η Ανθή. Γι’ αυτό και βρεθήκαμε στην τελετή. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, μακάρι να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

Ο Ιορδάνης έκανε μια τελετή με τον τρόπο που ήθελε και του ταιριάζει σαν χαρακτήρα. Μετά έκανε και ένα πολύ ωραίο πάρτι, περιποιήθηκε τους φίλους και συγγενείς του και όλα καλά. Να ζήσουν ευτυχισμένοι, γιατί η ζωή είναι πάνω από όλα ευτυχισμένες στιγμές. Καλεσμένοι ήταν άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον και στενοί του φίλοι.

Δεν ήθελε ο Ιορδάνης να κάνει έναν γάμο ανοιχτό. Ήθελε έναν γάμο κλειστό. Καλά έκανε γιατί του αρμόζει, έτσι είναι και ο χαρακτήρας του. Κράτησε χαμηλούς τόνους. Δεν το είχε πει σε πολλούς, αν το έλεγε θα είχε μαζευτεί εκεί όλος ο κόσμος…» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164