Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στο υπερηχογράφημα ότι το μωρό τους ανοιγοκλείνει τα μάτια του – Βίντεο

Τον χρόνο αντίστροφα μετρούν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μέχρι τη μέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Ιλάειρα Ζήση διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου δε βλέπουν την ώρα για τη μέρα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. 

Το πρωί του Σαββάτου 11/5 το ζευγάρι επισκέφθηκε τη γιατρό του προκειμένου να κάνει τον καθιερωμένο του υπέρηχο και η έκπληξή τους αλλά και η χαρά τους όταν είδαν για πρώτη φορά την κόρη τους να ανοιγοκλείνει τα μάτια τους, ήταν απερίγραπτη. Μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας, 

«Είμαστε σε ΣΟΚ!! Η Ιωάννα – Μελωδία μας ανοιγοκλείνει τα μάτια της!!! Γλυκό μας πλασματάκι ανυπομονούμε τόσο πολύ να σε κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Ευχαριστούμε την ιατρό μας δρ. Μαρία Αγαθοκλέους για τις μαγικές στιγμές που μας χαρίζει σε κάθε υπέρηχο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164