Μαυρίκιος Μαυρικίου σε Ιλάειρα Ζήση: «Θα κάνουμε αυτό που δεσμευτήκαμε το πρώτο βράδυ του γάμου μας»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, ο γνωστός μουσικός έκανε ανάρτηση αφιερωμένη στη σύζυγό του και στην ξεχωριστή ημέρα στην οποία ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όπως τονίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σήμερα, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, θα πραγματοποιήσουν κάτι για το οποίο είχαν δεσμευτεί: «Οι υπόλοιποι το απόγευμα μπείτε στα stories μας», ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σαν σήμερα 28 Αυγούστου πριν από 2 χρόνια ενωθήκαμε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Είμαι ευγνώμων που ήρθες και τα έκανες όλα να μοιάζουν πιο όμορφα. Η παρουσία σου μου θυμίζει καθημερινά πως η ζωή είναι τόσο γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Την ημέρα του γάμου μας θαμπώθηκα από την ομορφιά του νυφικού σου. Σου ταίριαζε τόσο πολύ. Όσο περνάει ο καιρός θαμπώνομαι από την ομορφιά της ψυχής σου. Είμαι τυχερός που σε έχω στο πλάι μου.

Εύχομαι να είσαι κι εσύ το ίδιο ευτυχισμένη μαζί μου, όλα να είναι όπως τα ονειρεύτηκες και να γιορτάζουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα μαζί ως τα βαθιά γεράματα. Σ’ ευχαριστώ που είσαι στο πλάι μου στις κακές και τις καλές στιγμές και εύχομαι όσα χρόνια κι αν περάσουν η κάθε μας επέτειος γάμου να είναι η ομορφότερη γιορτή μας.

Πέρσι τέτοια μέρα ευχήθηκα στην επόμενη επέτειο να είμαστε τρεις και ο Θεός μας έστειλε την Ιωάννα – Μελωδία μας. Για του χρόνου θα ευχηθώ να είμαστε υγιείς και το ίδιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Ένα λαθος έκανα, νόμιζα πως η μέρα του γάμου μας θα ήταν η ωραιότερη της ζωής μου. Μαζί σου όμως η κάθε καινούργια μέρα είναι ωραιότερη από την προηγούμενη. Χρόνια μας πολλά. Ο άντρας σου.

Υ.Γ. Και επειδή κρατάμε και οι δύο τις υποσχέσεις μας, σήμερα, αυτή την πολύ σημαντική μέρα για εμάς, θα κάνουμε και αυτό που δεσμευτήκαμε το πρώτο βράδυ του γάμου μας. Ξέρεις εσύ… οι υπόλοιποι το απόγευμα μπείτε στα stories μας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164