Με.. δύο εκπομπές η Δούκισσα στον ΑΝΤ1 ;

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά να ξεκίνησε για την Δούκισσα Νομικού στραβά, εντελώς στραβά, όμως, το 2012 απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα της μπήκε με το δεξί ! Ναι, μπορεί αυτή η σεζόν να μην ξεκίνησε για την νεαρή παρουσιάστρια και με τον καλύτερο τρόπο, μιας και το “Just the two of us” τελικά δεν βγήκε στον αέρα από το Mega, αλλά και το “Life Style” το οποίο ανέλαβε να παρουσιάζει, χάθηκε στο μαύρο τούνελ του Alter ,όμως, στην πορεία τα πράγματα διορθώθηκαν για εκείνη.

Πως; Μα φυσικά με την εμφάνιση των Αντεννικών στην τηλεοπτική ζωή της, οι οποίοι θέλησαν να της αναθέσουν την παρουσίαση της νέας τους εκπομπής (ή… σχεδόν της νέας τους εκπομπής) “Λαφ Ατάκ” και μάλλον έχουν για εκείνη κι άλλα τηλεοπτικά σχέδια. Σύμφωνα με την φημολογία της εποχης, το όνομα της νεαρής παρουσιάστριας, παίζει λέει έντονα, πολύ έντονα για το “Dancing with the stars 3” !

Οσο για το τι θα κάνει εκεί; Θα αναλάβει την παρουσίαση των μπαγκ-στέιτζ, πόστο στο οποίο πέρσι ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φέτος βρίσκεται πια στο Mega ! Αυτό θα πει… αλλαξο-καναλιές !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164