28η Οκτωβρίου: Έτσι τίμησαν οι celebrities τη σημερινή ημέρα (pics, vid)

Χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις γιορτάζεται φέτος η 28η Οκτωβρίου, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα, λόγω της πανδημίας. 

Γνωστά πρόσωπα της showbiz μέσα από τα social media, ανήρτησαν τη γαλανόλευκη, ευχήθηκαν κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Η Γιώργος Μαζωνάκης πόσταρε στο instagram αυτή τη φωτογραφία κι έγραψε “Χρόνια Πολλά Έλληνες”.

 

Η Βίκυ Καγιά κρατώντας της ελληνική σημαία έγραψε: “Ελλάδα μου”!

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος με το γιο του στην αγκαλιά, του έστειλε το παρακάτω μήνυμα: “Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου”….

Η Καίτη Γαρμπή είπε χρόνια πολλά με ένα ποίημα για τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

“Χρόνια πολλά Ελλάδα … Που ύψωσες με τα όχι σου το ανάστημα σου !! Χρόνια πολλά χώρα μου , άξια και ικανή”, έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία.

Με τη γαλανόλευκη να κυματίζει ευχήθηκε και η Έλενα Παπαρίζου 

Με τον ίδιο τρόπο τίμησε τη σημερινή ημέρα και η Κλέλια Πανταζή.  

Κάποιοι άλλοι ανέβασαν παιδικές φωτογραφίες του από σχολική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν σημαιοφόρος.  

 

Η Αθηνά Οικονομάκου, που επίσης βρισκόταν στην πρώτη σειρά της παρέλασης. 

Ο Βαγγέλης Περρής, συνόδευσε τη φωτογραφία του με στίχους του Γιάννη Ρίτσου: “Γέμισαν οι πόλεις τύμπανα και σημαίες. Ορθή η αυγή σημαιοστολίζει τα όνειρά μας κι η Ελλάδα λάμπει μες στα φώτα των ονείρων μας”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία από μια σχολική γιορτή κι έγραψε: “Ζήτω η εθνική μας Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 … Ζήτω το μεγάλο ΟΧΙ της πατρίδας μας στους εισβολείς της.. ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ… απήγγειλα με υπερηφάνεια στην πρώτη Δημοτικού το 1962”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164