Alpha: Το Γαλαξίδι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη νέα σειρά «Άγιος έρωτας»

Στα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς που θα προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha, «Άγιος έρωτας», τα οποία πραγματοποιούνται στο Γαλαξίδι, βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου και πολλοί άλλοι, καλωσορίζοντας τους συντελεστές της, ευχόμενοι παράλληλα καλή επιτυχία στη νέα πρόταση μυθοπλασίας που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα.

Εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Alpha και την εταιρεία παραγωγής Primavisione για την επιλογή του Γαλαξιδίου, ως τόπος των εξωτερικών γυρισμάτων της σειράς, μέσω της οποίας οι εικόνες της περιοχής θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και δήλωσαν αρωγοί σε ότι απαιτηθεί από μέρους τους, ενώ τους παρέδωσαν ενημερωτικό και τουριστικό υλικό για την περιοχή, καθώς και δώρα εθιμοτυπίας.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, με πολλές έως σήμερα επιτυχίες («Άγριες μέλισσες», «Πανθέοι» κ.α.) , κ. Σπύρος Μιχαλόπουλος, τόνισε πως η επιλογή του Γαλαξιδίου, ως τόπος γυρισμάτων, οφείλεται στο ότι μπορεί να δώσει την ατμόσφαιρα της εποχής που χρειάζεται η σειρά, δηλαδή πριν τη δεκαετία του ’60, σημειώνοντας πως είναι ίσως η μόνη περιοχή της Ελλάδας που έχει μείνει σε τέτοιο βαθμό αναλλοίωτη στο χρόνο, «κι αυτό αποτελεί επίτευγμα όλων, τοπικής κοινωνίας και αρχών, που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία, καθώς παρείχαν όλες τις διευκολύνσεις που απαιτούν τα γυρίσματα, ενώ στο μήνυμά του εξέφρασε την ευχή να διατηρήσει η περιοχή και ο κόσμος της την ποιότητα που παρέχει ο τόπος, καθώς αυτός είναι ο πλούτος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έως σήμερα ανακοινώσεις του alpha, στο πλαίσιο προώθησης της σειράς, γίνεται συνεχώς λόγος για τα γυρίσματα στο Γαλαξίδι, με εγκωμιαστικά σχόλια γι’ αυτό και τις ομορφιές του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164