Site icon TLIFE

Big Brother: Αντιδράσεις στο twitter μετά την ανακοίνωση απομόνωσης του Ισίδωρου

Με ανατροπές έκανε πρεμιέρα χθες ο δεύτερος κύκλος του Big Brother της νέας εποχής. Μετά την είσοδο των 14 παικτών μέσα στο σπίτι ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε δυο παίκτες – χωρίς να επιλέξει ο ίδιος ποιοι – να πάνε στα υπνοδωμάτια για να διαλέξουν πρώτοι τα κρεβάτια που θα κοιμούνται.

Εκείνοι που έτρεξαν πρώτοι ήταν ο Ισίδωρος Δούνης και η Ευδοκία Τσαγκλή. Όταν όμως επέστρεψαν στο σαλόνι αυτό που άκουσαν από τον Big Brother τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Οι δυο παίκτες θα έπρεπε να δώσουν έναν αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι ενώ ο ηττημένος θα έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτός που έχασε ήταν ο Ισίδωρος Δούνης που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε για αρχή.

Ο Ισίδωρος, οδηγήθηκε σε ένα ολόλευκο δωμάτιο από όπου θα παρακολουθεί απομονωμένος όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μέχρι το επόμενο Live. Ωστόσο η εξέλιξη αυτή έφερε κάποιες αντιδράσεις στο twitter με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου ενημέρωσης να παρομοιάζουν το δωμάτιο που θα παραμείνει ο παίκτης με θάλαμο φρενοκομείου ενώ σε κάποιους άλλους θύμισε το δωμάτιο της Καίτης Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη.

Δες παρακάτω μερικά tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr