Site icon TLIFE

Big Brother: Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο Live – “Με προβλημάτισε, ήταν παραπάνω καυστικός”

Το πρώτο Live για το φετινό Big Brother ξεκίνησε με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό του ριάλιτι. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν στο πλευρό τους την παρουσιάστρια του Love It, η οποία και μπήκε… με φόρα, έτοιμη να σχολιάσει τις πρώτες εξελίξεις των παικτών.

“Παρακολουθώ και μου αρέσει το Big Brother και είναι ωραίο να παρακολουθούμε προσωπικότητες να ξεδιπλώνονται και γενικότερα πως συνυπάρχουν και συγκρούονται στον χώρο”, είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσο για τον παίκτη που της κέντρισε το ενδιαφέρον, ο Ισίδωρος Δούνης απασχόλησε και την Ιωάννα Μαλέσκου μετά τα λεγόμενά του στο επεισόδιο της Πέμπτης ( Δες εδώ όσα συνέβησαν στο σπίτι του Big Brother με τον Ισίδωρο)

“Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα αλλά οι μέρες δείχνουν για όλους μας και τι κάνουμε και που αποσκοπούμε αλλά σίγουρα θέλω να βλέπω, αν λειτουργούν με στρατηγική κι αν είναι ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα. Δεν αποκαλύπτω με ποιον μπορεί να έχω πιο πολλά κοινά σημεία αλλά για παράδειγμα με τον Ισίδωρο με εντυπωσίασε ο δομημένος λόγος του αλλά και με προβλημάτισε γιατί ήταν παραπάνω καυστικός από όσο θα περιμέναμε για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα”, συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

© 2024 tlife.gr