Big Brother: Η Σύλια Καραμολέγκου αποχώρησε μεταξύ… επτά υποψηφίων

Το Big Brother ξεκίνησε σε νέα ώρα αυτήν την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για το 1821.

Αυτή την εβδομάδα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν… επτά!

Η στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης για την αποχώρηση ήρθε λίγα λεπτά μετά τη 1. Η Σύλια Καραμολέγκου είδε την πόρτα της εξόδου, μεταξύ των πολλών υποψηφίων.

Η Σύλια Καραμολέγκου λοιπόν ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά εκτός σπιτιού Big Brother.

Ποια είναι η Σύλια Καραμολέγκου

Η Instagrammer & TikToker είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει γεννημένη για να γίνει… star! Έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά. To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν ένα χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές.

Σήμερα έχει πάνω από 75000 followers! Θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και θεωρεί πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164