Site icon TLIFE

Breakfast@Star: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από την εκπομπή

Με αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας φαίνεται πως θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Breakfast @Star.

Κι ενώ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραμένουν στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής. ένας εκ των βασικών συνεργατών τους, ο μάγειρας της εκπομπής, Σταύρος Βαρθαλίτης δε θα είναι μαζί τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

«Δεν είμαι πολύ καλός στους αποχαιρετισμούς η αλήθεια να λέγεται! Ένας κύκλος σχεδόν 5 ετών ολοκληρώθηκε και έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες και δυνατές στιγμές! Μέσα από το κανάλι του @starchanneltv που ‘ανδρώθηκα’ στη τηλεοπτική μαγειρική και όχι μόνο, έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα και μαθήματα που πήρα ! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη συνεργασία τόσων ετών! Του χρόνου όπως καταλάβατε δεν θα μαγειρεύουμε παρέα κάθε πρωί στο @breakfastatstarofficial παρόλα αυτά ξέρετε ότι θα τα λέμε σίγουρα από εδώ δεν θα χαθούμε !

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι απέκτησα φίλους και ανθρώπους που ενώ δεν γνωριζόμασταν χρόνια καταλαβαινόμασταν με τα μάτια, ξέρουν εκείνοι !Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω εσάς, που ήσασταν η παρέα μου από το σπίτι και μαγειρεύαμε παρέα, για τη κριτική σας, καλή ή κακή, πάντα με έκανε καλύτερο και ήταν ευπρόσδεκτη !! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν και εύχομαι να χαθεί η σκέψη σας μέσα στο μπλε τις θάλασσας , σε ωραία ταβερνάκια και αμέτρητα παγωτά!» έγραψε.

© 2024 tlife.gr