Site icon TLIFE

Breakfast@Star: Φινάλε για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου – Ανανεώσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Αυλαία έριξαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με την εκπομπή Breakfast@Star. Οι δυο παρουσιαστές μαζί με τους συνεργάτες τους αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανεώσαν το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν!

«Κλείνουμε τη σεζόν με χαρά, όπως ξεκινήσαμε και ενθουσιασμό. Έχουμε πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσουμε, την οικογένεια του Star για άλλη μια χρονιά που ήμασταν εδώ, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έδειξαν» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε στη συνέχεια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γι’ άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ, το ραντεβού μας είναι τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό», ενώ η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Θα είμαστε παρεούλα τα πρωινά, να πίνουμε καφεδάκι, να τα λέμε, να περνάμε ωραία».

 

Να σου θυμίσουμε πως χθες Πέμπτη 4/7 ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου με το Star.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι, στη ζωή αλλά και στην tv, κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του.

Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν, η Ελένη και ο Ετεοκλής θα συνεχίσουν να «σερβίρουν» καθημερινά, μαζί με τους αγαπημένους συνεργάτες τους, ένα ανανεωμένο Breakfast@Star, με όλα εκείνα τα συστατικά που το κάνουν ακαταμάχητο: χιούμορ, θετική διάθεση, αμεσότητα, ενθουσιασμό!».

© 2024 tlife.gr