Don Leone: Τι απαντά στο Tlive ο τράπερ που συνελήφθη για συμμετοχή σε σπείρα που «χτυπούσε» στα ATM

Βαρύ ποινικό παρελθόν φαίνεται πως έχει ο τράπερ Don Leone που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που «χτυπούσε» ATM ανά την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τον Αύγουστο του 2020 είχε σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για βιασμό. Τον είχε καταγγείλει η τότε σύντροφός του αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε τη μήνυσή της.

Ο τράπερ Don Leone έγινε ευρύτερα γνωστός το 2021, όταν συνελήφθη με επτά άτομα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κι εκρήξεις σε ATM. Προφυλακίστηκε και τον Ιανουάριο του 2023 άφησε πίσω του την πόρτα των φυλακών λόγω παρέλευσης του ορίου προσωρινής κράτησης.

Μάλιστα, ο Don Leone, ακραία προκλητικά, διαφήμιζε τα «χτυπήματα» στα τραγούδια του και επιδείκνυε τη χλιδάτη ζωή που έκανε με τα κλεμμένα.

«Ζητώ συγγνώμη» λέει ο τράπερ στο T-live

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live ο τράπερ δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Don Leone αναφέρει: «Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι κι αυτή τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164