Site icon TLIFE

Eurovision 2021: Λήξη συναγερμού για την ουκρανική συμμετοχή

Όπως σε ενημέρωσε πρώτο χθες Τετάρτη 12/5 το TLIFE, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision δεν ένιωθε πολύ καλά. Η Kateryna Pavlenko έχασε την δεύτερη πρόβα της αλλά και τη συνέντευξη τύπου, καθώς λόγω της έντονης αδιαθεσίας της αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Με νέα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η ουκρανική συμμετοχή γνωστοποίησε τη λήξη του συναγερμού, καθώς ευτυχώς το αποτέλεσμα του τεστ της Kateryna Pavlenko βγήκε αρνητικό.

“Μετά την αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια της ουκρανικής μπάντας Go_A, Kateryna Pavlenko δεν ένιωθε καλά, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό. Για αυτό τον λόγο προληπτικά, η Kateryna δεν εμφανίστηκε στην δεύτερη πρόβα μαζί με το συγκρότημά της. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Η Kateryna νιώθει πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει!” έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: EBU / THOMAS HANSES

© 2024 tlife.gr