Eurovision 2024: Γιατί δεν πήρε μέρος η Ελλάδα στην παρέλαση των σημαιών – Επεισόδιο στα παρασκήνια

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 και οι απρόσμενες εξελίξεις συνεχίζονται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/5 έγινε γνωστό πως η EBU απέκλεισε τον Ολλανδό εκπρόσωπο, Joost Klein, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα συνεργάτη της εταιρείας παραγωγής.

Μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας και μετά το επεισόδιο με την Ιρλανδία, που δεν εμφανίστηκε στην τελική πρόβα, ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε με την ελληνική αποστολή και τη Μαρίνα Σάττι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Θάνος Κλωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Ελλάδα δεν πήρε μέρος στην έναρξη της πρόβας του τελικού, όπου κάνουν παρέλαση όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στα παρασκήνια του διαγωνισμού και λίγο πριν ξεκινήσει η πρόβα άτομο της αποστολής του Ισραήλ βιντεοσκοπούσε χωρίς καμία συγκατάθεση τα μέλη της ελληνικής αποστολής και προσπάθησε να φωτογραφίσει και τη Μαρίνα Σάττι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται. Επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και οδήγησαν τις αποστολές σε διαφορετικά δωμάτια και για αυτό τον λόγο η Μαρίνα Σάττι δεν παρέλασε στον πρόβα του τελικού. Το ίδιο συνέβη και με την αποστολή της Ελβετίας και της Ιρλανδίας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164