Eurovision 2024: Κόλαφος ο Μάνος Ψαλτάκης – «Πρέπει να στέλνουμε δυνατά τραγούδια, όχι να γινόμαστε καραγκιοζάκια»

Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» έκανε ο Μάνος Ψαλτάκης την Κυριακή 12/5, προκειμένου να σχολιάσει όσα έγιναν στον τελικό της Eurovision 2024.

Ο γνωστός συνθέτης ξέσπασε για τη συμμετοχή της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας με κακή την επιλογή του τραγουδιού, χωρίς όμως να αναφέρεται στην Μαρίνα Σάττι.

«Πάλι καλά που βγήκαμε 11οι, παραπάνω δεν μπορούσαμε. Το τραγούδι αυτό δεν είχε προσωπικότητα, δεν είχε καταγωγή, δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά την πρωτιά που πήραμε, πρέπει κάθε χρόνο να στέλνουμε δυνατά τραγούδια και όχι να γινόμαστε καραγκιοζάκια. Φταίει η ΕΡΤ που είχε μόνιμα έναν συνθέτη», είπε αρχικά ο Μάνος Ψαλτάκης.

«Μόλις άκουσα Μαρίνα Σάττι, είπα ότι έβαλαν μυαλό. Αλλά πήγε με ένα τραγούδι χωρίς να δείξει τα προσόντα της. Φταίνε και οι δύο! Όταν είπαν ότι 9 συνθέτες έκαναν αυτό το τραγούδι, γέλαγε όλη η Ελλάδα. Η Eurovision έχει γίνει πανηγύρι», πρόσθεσε ο Μάνος Ψαλτάκης.

Τέλος, ο μουσικοσυνθέτης τόνισε πως πρέπει στη Eurovision να πάει ο Χρήστος Δάντης να διαγωνιστεί, ενώ πρόσθεσε πως «πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος ποιο τραγούδι θα πάει, όχι ότι γουστάρει η ΕΡΤ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164