Eurovision 2024: Ξεσήκωσε την αρένα η Μαρίνα Σάττι στον τελικό με το Zari – Η εμφάνιση της Ελλάδας

Δυναμική εμφάνιση για την Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Zari στον τελικό της Eurovision 2024.

Μετά την πρώτη της εμφάνιση στην βραδιά του Β’ Ημιτελικού, η Μαρίνα Σάττι «γκρέμισε» το Malmo Arena, δίνοντας κυριολεκτικά τον καλύτερο εαυτό της.

Η Μαρίνα Σάττι, με την άψογη ερμηνεία και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, μαζί με τους χορευτές που την πλαισιώνουν, απόλυτα συντονισμένοι, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Τη μουσική του τραγουδιού «Zari», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Eurovision 2024: Δες την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό:

 

Λίγες ώρες νωρίτερα η Μαρίνα Σάττι με βίντεο που ανέβασε στα social media απάντησε για το απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον Β’ Ημιτελικό, όταν η ίδια ξεκίνησε να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ. 

«Δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», απάντησε, μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, με το τραγούδι «My number one».

Φωτογραφίες: Corinne Cumming/EBU, Reuters, Alma-Bengtsson/EBU

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164