Eurovision 2024 – Τελικός: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα στο στόχαστρο του διαδικτύου – «Κλείστε τους το μικρόφωνο»

Eurovision 2024: Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς καλησπέρισαν τους Έλληνες τηλεθεατές στον μεγάλο τελικό και οι χρήστες του X/twitter είχαν πολλά να σχολιάσουν για τους εκφωνητές της ΕΡΤ.

Μετά τους δύο ημιτελικούς που προηγήθηκαν, ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς δέχτηκαν νέα «πυρά» στα social media, με το ελληνικό κοινό να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τους δύο άνδρες που επέλεξε η φέτος η ΕΡΤ για τον σχολιασμό του μουσικού διαγωνισμού. 

Λίγες ώρες πριν την βραδιά του μεγάλου τελικού ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς μίλησαν για αυτή τους τη συνύπαρξη απαντώντας για τα σχόλια που δέχτηκαν. «Πιστεύω ότι έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν την Πέμπτη ή την πρώτη φορά. Απαιτείται όμως παραπάνω ή ίδια ενέργεια, δηλαδή δεν είναι κάτι λιγότερο ο τελικός από αυτό που πρέπει να κάνουμε, γιατί σε μια μέρα καλούμαστε να ξαναπεριγράψουμε και να ξαναπαρουσιάσουμε με λόγια φρέσκα, πληροφορίες που ίσως δεν δώσαμε στους ανθρώπους την πρώτη φορά στους ανθρώπους για να ξέρουν ποιος είναι ο καλλιτέχνης που βλέπουν», απάντησαν οι σχολιαστές της ΕΡΤ.

Δες μερικές από τις πρώτες αντιδράσεις:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164